
اگر بخواهیم گیربکس در بالابر ساختمانی را به چیزی تشبیه کنیم میتوانیم بگوییم گیربکس بالابر ساختمانی مانند قلب در بدن جانوران است. اگر تندتر از حد کار کند بالابر دچار تلاطم خواهد شد، اگر از کار بیافتد بالابر از کار خواهد افتاد. همانگونه که قلب، جریان خون را در بدن تنظیم میکند، گیربکس بالابر ساختمانی نیز تنظیم کننده سرعت و قدرت در بالابر ساختمانی است. گیربکس بالابر ساختمانی سرعت و نیروی خود را از الکتروموتور دریافت کرده و آنرا به قدرت بیشتری تبدیل میکند. برای همین اگر میخواهید بالابر ساختمانی بخرید قطعا اولین چیزی که باید به آن توجه داشته باشید گیربکس آن است و بعد باید به سراغ سایر تجهیزات آن بروید؛ در این مطلب میخواهیم به نکاتی درباره خرید گیربکس بالابر ساختمانی اشاره کنیم.
گیربکس حلزونی بالابر ساختمانی؛ بهترین نوع گیربکس
در بین انواع گیربکس بالابر ساختمان نوعی از این محصول وجود دارد به نام گیربکس بالابر ساختمانی حلزونی که میتوان گفت بهترین نوع از این محصول به حساب میآید. هرچند مدلهای دیگری از گیربکسها وجود دارد اما ما توصیه میکنیم حتما به سراغ گیربکس حلزونی بروید. این گیربکس چند مزیت دارد که در زیر به آنها اشاره شده است:
- دور موتور (الکتروموتور) را منظم انتقال میدهد
- به صورت اتوماتیک قفل میشود
- امنیت بسیار بالایی دارد
در بین مواردی که در بالا به آنها اشاره کردیم، قفل شوندگی خودکار از جمله مهمترین مزایای این گیربکس است. این قابلیت به ویژه زمانی که برق قطع شود کارایی خود را نشان خواهد داد. همانگونه که میدانید الکتروموتور بالابر ساختمانی به وسیله نیروی برق (تکفاز یا سه فاز) کار میکند. بنابراین اگر برق قطع شود و باری روی باکت بالابر ساختمانی باشد تکلیف آن چیست؟ آیا باید شاهد سقوط بالابر ساختمانی باشیم؟ خیر گیربکس حلزونی بالابر به گونهای طراحی شده است که به محض قطع جریان برق، به صورت خودکار در همان نقطه متوقف شده و از سقوط مصالحی که داخل باکت قرار دارد جلوگیری میکند. به همین خاطر باید به موارد بالا امنیت گیربکس حلزونی را نیز اضافه کنیم.
نکاتی درباره قیمت گیربکس بالابر ساختمانی
قیمت گیربکس بالابر ساختمانی از نوع حلزونی علاوه بر مزایای که دربالا برای آن برشمردیم، مقرون به صرفه نیز هست؛ بارها مشاهده شده است که به دلیل استفاده از انوع گیربکسهای بیکیفیت، باری که به وسیله بالابر حمل میشده سقوط کرده و خسارات مالی و جانی فراوانی را به همراه آورده است. با این حال در قیمت گیربکس چند عامل نقش دارند:
- مدل گیربکس
- کوچک و بزرگ بودن گیربکس
- توان گیربکس
با توجه به موارد بالا میتوان انواع گیربکس بالابر ساختمانی را به شرح زیر دسته بندی کرد:
- گیربکس بالابر ساختمانی کوچک: مانند گیربکس VF85 که برای بالابرهای ساختمانی 350 کیلویی مناسب است. این گیربکس قیمت پایینتری دارد چراکه کوچک است.
- گیربکس بالابر ساختمانی متوسط: مانند گیربکس بالابر ساختمانی VF110 که مناسب بالابرهای 500 کیلوگرمی بوده و از نوع اول گرانتر است.
- گیربکس بالابر ساختمانی بزرگ: مانند گیربکس VF150 که مناسب بالابرهای 750 کیلوگرمی بوده و قیمت بیشتری از دو مدل اول دارد.
- گیربکس بالابر ساختمانی خیلی بزرگ: مانند گیربکس بالابر ساختمانی VF180 که مناسب بالابرهای یک تنی است که گرانترین قیمت را در میان تمامی مدلها دارد.
چیزی که بین گیربکسها تفاوت ایجاد میکند ضریب تبدیل آنها است، ضریب تبدیل به معنی تعداد دفعات گردش گیربکس به ازای گردش الکتروموتور است. مثلا برای گیربکس نوع کوچک که در بالا به آن اشاره کردیم ضریب تبدیل آن یک به 48 است، یعنی هر 48 دوری که الکتروموتور میزند، به ازای آن گیربکس تنها یک بار میچرخد. این نشان دهنده قدرت گیربکس است.
عامل دیگری که در قیمت گیربکس بالابر ساختمان تاثیرگذار است، تولیدکنندگان است. امروزه بسیاری از گیربکسها در داخل کشور ما ساخته میشود مثل گیربکس شاکرین، گیربکس سهند و گیربکس اصفهان که نوع آخر قیمت ارزانتری نسبت به سایر موارد دارد.
خرید گیربکس بالابر ساختمانی و نکاتی که باید به آن دقت کنید
کیفیت گیربکس برای وسیلهای همچون بالابر ساختمانی ضامن سلامتی افراد در محیط کار است.
در صورتی که از گیربکسهای بیکیفیت برای بالابر ساختمانی استفاده کنید حتما دچار مشکلاتی خواهید شد که متاسفانه برخی از آنها جبران ناپذیر خواهد بود. بنابراین حتما از فروشگاههایی خرید کنید که به کیفیت محصولات آنها اطمینان دارید.
امروزه استفاده از فروشگاههای اینترنتی که قابلیت پیگیری خرید دارند بهترین راه خرید محصولات است، به همین منظور فروشگاه اینترنتی ابزارینو نیز با در نظر گرفتن نیاز مشتریان محصولاتی با کیفیت و با بهترین قیمت عرضه کرده و در همین راستا انواع گیربکسهای بالابر ساختمانی را با انواع برندها را در ویترین فروش خود قرار داده است.