بررسی تفاوت چکش تخریب گریسی و روغنی

چکش تخریب انواع مختلفی دارد که اگر قصد تهیه آنرا داشته باشید باید بدانید کدام نوع مناسب شما است. انواع آن به روغنی و گریسی تبدیل می‌شود، برای همین ما می‌خواهیم به بررسی تفاوت چکش تخریب گریسی و روغنی بپردازیم. هر کدام از این مدل‌ها، مزایا و معایبی دارد که با دانستن آن‌ها بهتر می‌توانید دست به انتخاب بزنید. برای آشنایی با فرق چکش تخریب گیریسی و روغنی در ادامه با ما همراه باشید.

چرا تفاوت چکش تخریب گریسی و روغنی مهم است؟

خیلی از افراد هستند که تخم مرغ را دوست دارند [البته به غیر از خیلی از افراد دیگر که اصلا دوست ندارند] اما برخی‌ها آب پز و برخی دیگر نیمرو! برخی چنان از خوردن تخم مرغ آبپز متنفرند که انگار قرار است یک موش زنده را قورت دهند! اما همین افراد چنان عاشق نیمرو هستند که انگار می‌خواهند با آن ازدواج کنند.

می‌دانم که این مثال خیلی ربطی به موضوع ما ندارد، اما یک شباهت ریزی می‌توان در این بین پیدا کرد و آن هم اینکه درست است که تخم مرغ همان تخم مرغ است، اما هر کس یک نوع از پخت آن را دوست دارد.

چکش تخریب هم همان است، اما نوع روغنی آن برای بعضی کارها مناسب است در حالی که آن دیگری، نیست.

تفاوت چکش تخریب گریسی و روغنی در چیست؟
تفاوت چکش تخریب گریسی و روغنی در عملکرد آن ها است

علت استفاده از روغن و گریس در چکش تخریب

حتما می‌دانید هیلتی چیست، گاهی در فرایند ساخت و ساز، لازم است سطوحی محکم مانند بتن و آسفالت شکافته شوند که این کار به ابزاری قدرتمند نیاز دارد. در گذشته و حتی امروزه از ابزارهای دستی همچون کلنگ و پتک به منظور شکافتن این سطوح استفاده می‌شود که زحمت زیادی دارد و زمان زیادی می‌گیرد.

برای ساده‌تر شدن این فرایند، دستگاهی به نام چکش تخریب وجود دارد که به آن پیکور هم گفته می‌شود.؛ چکش تخریب ابزار بسیار قدرتمندی است، به همین دلیل می‌تواند در مدت زمان کوتاهی سطوح بسیار سخت را شکافته یا سوراخ کند بدون آنکه کوچک‌ترین عیب و نقصی در کارش باشد.

توانایی این دستگاه به قدری است که کار ده‌ها کارگر را در حداقل زمان انجام می‌دهد و تنها نیاز است که یک کارگر دسته آن را تحت کنترل خود بگیرد.

این دستگاه از چند نظر به انواع مختلفی تقسیم می‌شود که یکی از آن‌ موارد، تقسیم بندی بر اساس روش خنک شدن گیربکس به وسیله گریس و روغن است.

چکش تخریب گریسی چیست؟

چکش تخریب یا پیکور گریسی [یا همان هیلتی hilti] یک مدل از انواع چکش‌های تخریب است که گیربکس آن به وسیله گریس خنک می‌شود و علت نامگذاری آن هم به همین دلیل است. این وسیله جزو ابزارهای بسیار قوی به حساب می‌آید که قادر است انواع سطوح سخت از جمله آسفالت، دیوارهای بتنی، سنگ‌های محکم و… را حفر کند.

با به کار گیری دستگاه مذکور هم می‌توان فعالیت‌های مربوطه را سریع‌تر انجام داد و هم نیروی کار را برای انجام دیگر بخش‌های پروژه ذخیره کرد. چکش تخریب گریسی هم دارای مزایا و هم معایبی است که آگاهی داشتن از آن‌ها پیش از خرید دستگاه مذکور ضرورت دارد.

مزایای چکش تخریب گریسی

هر مدل دستگاهی با مزایا و کارکردهای خود شناخته می‌شود، تقریبا خیلی از افراد مشتری چکش تخریب‌های گریسی هستند چون مزایای واقعا خوبی دارد که در زیر مشاهده می‌کنید:

  • قدرت ضربه‌ای بیشتر نسبت به چکش تخریب روغنی
  • دقت بالای چکش تخریب گریسی
  • جلوگیری از هدر رفت زمان و انرژی
  • طول عمر بالا
  • حفظ کیفیت فعالیت خود در مدت طولانی

معایب چکش تخریب گریسی

هر دستگاهی علاوه بر مزایا و فرصت‌هایی که برای انسان فراهم می‌آورد، محدودیت‌هایی نیز به همراه دارد. چکش تخریب گریسی نیز از این قاعده مستثنی نیست. این دستگاه در کنار مزیت‌های خود دارای معایبی نیز هست که در زیر می‌بینید:

  • میزان استهلاک بیشتر
  • حساسیت بالا نسبت به انجام گریس کاری
  • سفت شدن گریس در سرما و راندمان پایین در مناطق سردسیر

چکش تخریب روغنی چیست؟

همانطور که گفتیم، روغن و گریس وظیفه خنک‌کنندگی و روان‌کنندگی چکش تخریب را بر عهده دارند، پس وجود آن‌ها بسیار ضروری است.

پر واضح است که به پیکورهایی که با استفاده از روغن خنک و روان می‌شوند چکش تخریب روغنی گفته می‌شود.

این دستگاه به جای ابزارهای دستی که جهت ایجاد سوراخ یا شکاف در سطوح سخت مورد استفاده قرار می‌گرفتند، می‌تواند به کار گرفته شود. برای کار با چکش تخریب روغنی تنها یک اپراتور کفایت می‌کند.

مزایای چکش تخریب روغنی

هر دستگاهی که به تولید می‌رسد به منظور آسان‌تر کردن زندگی و فعالیت برای انسان است. از همین رو مزایایی به همراه دارد که فرصت تحقق این هدف را فراهم می‌کند. طبیعتا چکش تخریب روغنی نیز از مزایایی برخوردار است که موجب شده توسط کارگران مورد استفاده قرار گیرد.

آگاهی داشتن از مزیت‌هایی که این مدل پیکور در خود جای داده موجب می‌شود شما با فرق چکش تخریب گیریسی و روغنی بهتر آشنا شوید و از آن برای انتخاب دستگاه متناسب با نیازهای خود کمک بگیرید.

  • میزان استهلاک کم‌تر
  • توانایی کار در سرما
  • مقاومت در برابر یخ زدگی

معایب چکش روغنی

تا اینجا با مزایا و معایب نوع گریسی و مزایای نوع روغنی آشنا شدید، حالا نیاز است معایب پیکور روغنی را هم بدانید تا یک چک لیست کامل برای تصمیم گیری داشته باشید. با مطالعه همین موارد است که متوجه فرق چکش تخریب گیریسی و روغنی می‌شوید. حالا این معایب چیست؟

  • توان و قدرت ضربه کم‌تر در مقایسه با چکش تخریب گریسی
  • حساسیت بسیار نسبت به کاهش سطح روغن
  • نیاز به نظارت روزانه بر میزان روغن چکش تخریب

چکش تخریب روغنی یا گریسی؟

شاید بعد از خواندن این محتوا هنوز نتوانستید درباره اینکه کدام دستگاه مورد نیاز شما است، تصمیم بگیرید. پس اجازه دهید شما را بیشتر راهنمایی کنم.

باید اولویت بندی کنید که کدام مورد اولویت شما است؟ قدرت؟ استهلاک کمتر؟ مقاومت بیشتر خود دستگاه؟

اگر قدرت برای شما مهم است، نوع گریسی حرف ندارد؛ اما از آن طرف هر چه قدرت بیشتر، استهلاک هم بیشتر، بنابراین شاید عمر چکش تخریب گریسی کمتر باشد هرچند که راندمان کاری بهتری دارد.

این مورد هم که در سرما، مدل‌های روغنی عملکرد بهتری دارند، گرچه حائز اهمیت است، اما اگر از ما می‌پرسید، خیلی آیتم قابل اتکایی برای تصمیم‌گیری نیست، چون بعد از راه اندازی دستگاه، گرچه شاید ابتدا، خوب کار نکند اما بعد از آن قول می‌دهم که خوب کار کند.

بی‌خیال فرق و تفاوت، از ما مشاوره بگیرید!

از قدیم گفته‌اند شنیدن کی بود مانند دیدن! شاید باز هم قانع نشدید و این محتوای ما نتوانسته باشد شما را درباره اینکه روغنی بهتر است یا گریسی قانع کند، پس راهی نمی‌ماند جز اینکه با ما تماس بگیرید تا مشاوران ما کاملا شما را شیرفهم کنند.

ما در ابزارینو انواع چکش تخریب را داریم، کافی است شما به ما از نیاز خود و کاری که دارید بگویید، تا ما بهترین دستگاه را به شما معرفی کنیم.

جمع بندی تفاوت پیکور روغنی با گریسی

هم چیستی چکش تخریب گریسی و روغنی را گفتیم، هم مزایا و معایب آنرا برشمردیم و هم گفتیم کدام مدل می‌تواند راست کار شما باشد. یک جدول هم در انتهای همین مطلب قرار می‌دهیم تا بیشتر درباره تفاوت چکش تخریب گریسی و روغنی بدانید. چقدر خوب است که شما هم اگر نکته‌ای درباره فرق چکش تخریب گیریسی و روغنی دارید، در زیر همین مطلب با ما به اشتراک بگذارید.

مزایای چکش تخریب گریسیمعایب چکش تخریب گریسیمزایای چکش تخریب روغنیمعایب چکش تخریب روغنی
قدرت و دقت بالای ضرباتمیزان استهلاک بیشتراستهلاک کم‌ترقدرت ضربات کمتر
دقت ضربات بالاحساسیت بالا نسبت به انجام گریس کاریراندمان خوب در هوای سردحساسیت بسیار نسبت به کاهش سطح روغن
راندمان کاری بالاراندمان کم در هوای سردمقاومت در برابر یخ زدگینیاز به نظارت روزانه بر میزان روغن چکش تخریب
جدول بررسی تفاوت چکش تخریب گریسی و روغنی
نوشته‌های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ورود | ثبت نام
شماره موبایل خود را در کادر زیر وارد کنید
برگشت
کد ارسالی را در کادر زیر وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
رمز عبور را وارد کنید
رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید
برگشت
درخواست بازیابی رمز عبور
لطفاً پست الکترونیک یا موبایل خود را وارد نمایید
برگشت
کد ارسالی را در کادر زیر وارد کنید
کد تایید برای شماره موبایل شما ارسال گردید
ارسال مجدد کد تا دیگر
ایمیل بازیابی ارسال شد!
لطفاً به صندوق الکترونیکی خود مراجعه کرده و بر روی لینک ارسال شده کلیک نمایید.
تغییر رمز عبور
یک رمز عبور برای اکانت خود تنظیم کنید
تغییر رمز با موفقیت انجام شد
سبد خرید

No products in the cart.